Zakelijke lening zonder jaarcijfers aanschaffen bij zakelijkelening.nl

creditcardBij een traditionele kredietverschaffer is een zakelijke lening zonder jaarcijfers moeilijk te vinden. Bij zakelijkelening.nl kan je gratis zakelijke leningen met elkaar vergelijken, zodat je de beste keus kan maken. Zo kan je makkelijk en snel kiezen uit, zakelijke lening zonder jaarcijfers en zonder businessplan

Bij zakelijkelening.nl vergelijken ze verschillende kredietverschaffers om zo de juiste te bepalen voor uw onderneming. Kredietverschaffers die dat wel doen komt doordat ze werken met nieuwe technieken, om een zakelijke lening zonder jaarcijfers te laten afsluiten door ondernemers. Om in aanmerking te komen moet u woonachtig in Nederland zijn en ingeschreven/geregistreerd staan bij Kamer van Koophandel.

bank-banking-blueVoorbeelden

Een voorbeeld van een kredietverschaffer waar je een zakelijke lening zonder jaarcijfers kan lenen is bij Funding Circle. Wanneer je een omzet draait van minimaal 30.000 euro, hanteren ze de aanvullende voorwaarden. Wanneer iemand met een eigen bedrijf aan deze voorwaarden voldoet, krijgen ze binnen 24 uur een beoordeling. Wanneer je net bent begonnen met een eigen bedrijf op te zetten, kan dat nog heel moeilijk zijn.

Een ander voorbeeld van een kredietverschaffer waar een bedrijf een zakelijke lening zonder jaarcijfers kan aanvragen, is bij Bridgefund. Bridgefund is het bekendste bedrijf voor eigen bedrijven om een zakelijke lening zonder jaarcijfers aan te vragen. Een minpuntje is dan wel dat het niet geschikt is voor net startende ondernemers. Wanneer je voor Bridgefund wilt kiezen, moet je minstens 12 maanden aangemeld staan bij Kamer van Koophandel, anders kunnen ze je helaas niet helpen. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet, kan je via de website makkelijk binnen 5 minuten en lening aanvragen. Ze reageren al binnen 24 uur terug. Tot slot kan je boetevrij aflossen en kan je elke maand een gedeelte terugbetalen.