Wat is ADmanager Plus?

In het kort uitgelegd gebruik je PlusADmanager  voor beheeroplossingen voor onder anderen AD, Exchange, Skype voor bedrijven, G suite en Office 365 om taken te vereenvoudigen. Zoals bijvoorbeeld levering aan gebruikers, het opschonen van oude accounts, het beheren van NTFS en machtigingen om te delen. Ook biedt het meer dan 150 ingebouwde rapporten, waaronder rapporten over interactieve gebruikersaccounts. Ondermeer biedt het ook 150 ingebouwde rapporten, waaronder rapporten over interactieve gebruikersaccounts, Office 365 licenties en de meest recentelijke aanmeldingstijden van gebruikers. 

Met ADmanager Plus bouw je een aangepaste workflow voor ticketing en naleving, automatiseert AD taken. Zoals de registratie en afmelding van gebruikers. Het systeem bestaat al sinds 1996! Het is erg gewaardeerd door de gebruikers, gemiddelde beoordelingen liggen tussen de 3 en 4,5 sterren, van de 5. Er is een gratis versie beschikbaar. Maar de betaalde versie is uiteraard een stuk beter, kosten hiervan liggen rond de 600 euro.

ADmanager Plus

De functies waar het voor gebruikt wordt

Het vereenvoudigt active directory beheer door het toestaan van in bulk aanmaken en wijzigen van accounts, delegatie en replicatie. Bulk beheer van AD-gebruikers: Met behulp van CSV-bestanden kunnen gebruikers kenmerken in bulk worden aangepast, wachtwoorden worden gereset. Verder worden gebruikers en gebruikers objecten in bulk verplaatst. Verder help ADmanager Plus bij het beheren van wachtwoorden voor Active Directory. Dit betekent het resetten van wachtwoorden en meerdere gebruikersaccounts, configureert wachtwoordinstellingen en activeert/ deactiveert gebruikersaccounts waarvan de wachtwoorden zijn verlopen. Naar mijn beleving biedt CBA Benelux een van de beste AD managers.