Verkeersschool Cees Vendrik

Ik was een tijdje gestopt met het nemen van rijlessen ivm. de kosten. Ik kwam de Verkeersschool Cees Vendrik tegen op Facebook waardoor ik meer informatie op zocht op de website.Ik vond hier onder een kopje dat er een opfriscursus werd aangeboden als je een lange pauze zou hebben gehad tussen de rijlessen door.

Verkeersschool Cees Vendrik

Recensies

Wat mij erg opviel aan de website is dat er best een hoog aantal recensies zijn achtergelaten. Alle beoordelingen die er gegeven zijn waren 5 ster beoordelingen. En elke oude klant die een reactie op de website achtergelaten heeft is erg tevreden over de manier waarop Cees Vendrik autorijles geeft.

De rijinstructeur heeft ook jarenlange ervaring in het geven van autorijles.

Wat biedt deze rijschool aan?

De rijschool van Cees Vendrik richt zich optimaal op de aandacht naar de klant. Cees Vendrik is niet alleen een rijinstructeur hij heeft ook een certificaat als faalangstinstructeur. Dit houd in dat de rij instructeur optimaal les kan geven voor klanten die lijden aan faalangst.Alles werd mij tijdens mijn eerste proefles duidelijk en op een rustige manier uitgelegd wat ik zelf heel erg prettig vond. Ik les nu een maand bij deze rijschool en ik mag al bijna afrijden.