Taxi in Ettenleur vervoerde ons naar huis

taxi in EttenleurAl een hele lange tijd ben ik uit huis. Ik ben uit huis gegaan omdat ik mijn studie wilde vervolgen met een andere opleiding in het Noorden van het land. Daardoor zie ik mijn familie weinig en besloot ik om  de maand is een keer wat te gaan doen met gezinsleden. Afgelopen maand was mijn broertje aan de beurt. Ik beloofde hem iets leuks te gaan doen in Ettenleur. Zo gingen we tijdens de dagen dat het sneeuwde in December naar het centrum van Ettenleur. Hier gingen we naar een museum en hebben we in een heerlijk restaurant gezeten. Het was een zeer gezellige dag en ik heb de band tussen mijn broertje en mij enorm versterkt. Alleen was er later op de dag helaas een klein probleem. Door de vele sneeuw die die dag was gevallen, vervielen alle diensten van het openbaar vervoer. We zochten vervolgens naar een goede oplossing.

‘’Ze hebben mij en mijn broertje tenslotte niet teleurgesteld’’

Na enige tijd kwamen we erachter dat een taxi in Ettenleur pakken de enige oplossing was. Dit deden we dan ook maar. We stapte naar binnen bij de eerste en beste taxi in Ettenleur die we tegenkwamen. De taxi in Ettenleur waar we instapte was Taxis Ettenleur. De rit was erg comfortabel en vooral ook veilig want de chauffeur reed ondanks de sneeuw erg goed. Na een klein half uurtje waren we eindelijk thuis. Ik rekende af en bedankte de chauffeur. Een volgende keer kies ik zeker weer voor de taxi in Ettenleur. Ze hebben mij en mijn broertje tenslotte niet teleurgesteld!