Rondom werk een super re-integratiebureau

Mijn moeder heeft sinds een aantal jaar net als ik een eigen bedrijf . Een van haar werknemers functioneerde een stuk minder dan dat hij in het begin deed. Ik heb dit probleem zelf ook een aantal maanden geleden gehad met een van mijn werknemers. Mijn werknemer functioneerde niet meer goed en hij vertelde mij dat hij niet meer met plezier naar zijn werk toe ging. Ik had daarom contact opgezocht met een re-integratiebureau. Nadat het traject van het re-integratiebureau Random werk was afgelopen had mijn werknemer een erg goede en leuke nieuwe baan gevonden. Daarom raadde ik Random werk ook voor mijn moeder aan.

re-integratiebureau

Website van Radom Werk

Toen mijn moeder zelf een kijkje nam op de website van Radom Werk kwam ze terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van Radom Werk was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft. Nadat mijn moeder de informatie op de website had gelezen besloot ze om contact met het bedrijf op te nemen om een afspraak te maken. Ze werd erg vriendelijk te woord gestaan en zowel haar als haar werknemer eerden erg goed geholpen. Na een aantal weken had het re-integratiebureau al een leuke nieuwe baan voor haar werknemer gevonden. Haar werknemer heeft een erg leuke en nieuwe baan gevonden waar hij nu wel weer erg goed functioneert en met plezier naar toe gaat. Ze zijn daarom ook erg tevreden over Radom werk en raden het aan iedereen aan die op zoek is naar een goed re-integratiebureau.