LAVA Lingewaard voor al uw administratie en boekhouding

LavalingewaardHet vinden van een goede, betrouwbare en communicatieve boekhouding is soms best een opgave. Bent u op zoek naar zo’n boekhouder? Zoek niet verder, u heeft hem gevonden! Wij van LAVA Lingewaard zijn een jong en ambitieus administratie- en advieskantoor, gevestigd in het dorp Bemmel. Dit ligt in de gemeente Lingewaard tussen de twee grootste steden van Gelderland, Arnhem en Nijmegen.

Al vanaf €50 per maand!

U kunt bij ons al terecht voor uw boekhouding en administratie voor €50 per maand. Wij zorgen ervoor dat het meeste papierwerk u uit handen wordt genomen. Wij bieden u een continu zicht op de financiële situatie van uw onderneming en verzorgen deze ook. Zo heeft u meer tijd en ruimte voor het doen wat u het liefst doet: ondernemen. Het instappakket kost €50 euro per maand. Hiernaast hebben wij nog het tussenstap pakket en het opstap pakket. Bij deze pakketten zitten een aantal extra’s om het u nog gemakkelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over onze verschillende pakketten.

Contact met Lava Lingewaard

Heeft u vragen voor ons over onze werkwijze, onze tarieven of een andere vraag? Al uw vragen zijn welkom. Op onze website vindt u een contactformulier, doorgaans antwoorden wij binnen 24 uur. Voor meer informatie over ons bedrijf of voor andere contactgegevens, klik hier. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, maak een afspraak om er achter te komen dat wij de juiste partner zijn. Wij hopen u te kunnen helpen.