Heezen & Jansen makelaar Lent helpt u verder

makelaar ElstBent u op zoek naar een betrokken en enthousiaste makelaar Lent? Heezen & Jansen in de juiste partner die u kan begeleiden door het gehele proces. Wij begeleiden en ondersteunen u van A tot Z door het gehele proces. Wij hebben jarenlange ervaring met het kopen en verkopen van huizen in deze regio. Bram Heezen 15 jaar ervaring als makelaar/taxateur en Paul Jansen heeft zelfs 26 jaar ervaring binnen het vak. Wij zijn gevestigd in een in 2014 vernieuwd kantoor aan de Dorpsstraat 86 in Elst, provincie Gelderland.

Wij als makelaar Lent

In Lent is het de afgelopen veel nieuwbouw gekomen. Wij als makelaar Lent hebben hier veel ervaring mee. Sinds de start van de meeste nieuwbouw zijn wij hier al bij betrokken geweest. Wij zijn vooruitstrevend en hopen u te kunnen helpen bij het vinden van het juiste huis of bij de verkoop van uw huidige woning. Ons kleine team bestaat uit twee makelaars en 1 secretaresse genaamd Jara. Onze cliënten ervaren de communicatie bij ons bedrijf als prettig omdat de communicatie tussen klant en makelaar dichtbij elkaar is.

Wij helpen u graag!

Als u vragen heeft over de verkoop van huizen, het aanbod of over ons kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hopen u met onze kennis te kunnen informeren en adviseren. Heeft u interesse in een van onze diensten? Wij nodigen u uit voor een gesprek onder genot van een kopje thee of koffie bij deze makelaar Lent.