Glasbewassing Arnhem als vast schoonmaakbedrijf aangesteld

glasbewassing ArnhemSinds mijn 25e run ik samen met een goede vriend een eigen restaurant in het centrum van Arnhem. Het eten is er lekker en het loopt daarom ook goed. We krijgen vele positieve reacties van klanten maar toch was er laatst een klant die een klacht had. Hij vertelde dat de hygiëne niet altijd even schoon was. Dat was voor ons de reden om zelf niet meer voor de hygiëne te zorgen, maar dit door een schoonmaakbedrijf te laten doen. Alleen moest het juiste schoonmaakbedrijf nog wel gevonden worden. Toen ik een wat tijd over had, ging ik opzoek naar een goed bedrijf.

‘’In de mail stond een uitnodiging om een keer langs te komen’’

Vooral op het internet zocht ik naar schoonmaakbedrijven in de buurt. Ik zocht zowel op de zoekterm ‘’schoonmaakbedrijf Arnhem’’ als ‘schoonmaakbedrijf Nijmegen’’. Het bedrijf wat hieruit als beste resultaat kwam rollen was het bedrijf Glasbewassing Arnhem. Ik las wat op de site en kwam vervolgens tot de conclusie om het bedrijf te gaan benaderen. Dat deed ik dan ook. Na een paar dagen kreeg ik een reactie terug. In de mail stond een uitnodiging om een keer langs te komen.

‘’Ook merken we zelf dat het schoner is’’

Ik kwam langs bij de vestiging van Glasbewassing Arnhem en we bespraken het een en ander. Na enig overleg was het dan rond. Glasbewassing Arnhem kwam bij ons de hygiëne regelen; een schone keuken en een schoon restaurant. Nu Glasbewassing Arnhem hier al een paar weken voor zorgt. Merken we enig verschil in positieve reacties. Ook merken we zelf dat het schoner is.