De letselschadeadvocaat verkeersongeval is er speciaal voor u!

Hijink advocatenHeeft u een verkeersongeval meegemaakt waarbij het de schuld was van een ander? Ga dan naar letselschadeadvocaat verkeersongeval. Zij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Elk jaar zijn er in Nederland duizenden verkeersongevallen. Gelukkig is er bij de meeste ongevallen alleen sprake van blikschade, maar het komt ook voor dat er letselschade slachtoffers te betreuren zijn.

Bij veel verkeersongevallen zijn meerdere verkeersdeelnemers betrokken. Het gaat hierbij om gemotoriseerde verkeersdeelnemers maar ook fietsers en voetgangers.Bij persoonlijk letsel is het altijd verstandig om de politie in te schakelen. Deze bekijkt de toedracht van het ongeval en zal kijken of er getuigen zijn.  

Een whiplash door een verkeersongeval

Bijna 40 procent van alle verkeersongevallen is een kopstaartbotsing. Dit betekent dat er een voertuig tegen een voertuig ervoor aan botst. Dit ontstaat vaak door onvoldoende afstand tussen de twee voertuigen.

Een whiplash is een veel voorkomend letsel dat ontstaat bij zo een botsing. In zo een geval kan het slachtoffer een schadevergoeding krijgen. Dit kan alleen wanneer er iemand aansprakelijk is voor het letsel.

Contact met de Letselschadeadvocaat verkeersongeval

Wanneer er een ongeval heeft plaatsgevonden, kan er veel onduidelijkheid ontstaan. Wie is aansprakelijk en hoe kan de schade vergoed worden? Voor antwoord op al uw vragen kunt u gemakkelijk contact opnemen met de letselschadeadvocaat verkeersongeval. U kunt telefonisch contact opnemen of u kunt het online contactformulier invullen. De specialisten zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u zo goed mogelijk helpen.