Aroma club koffie

Sinds een aantal maanden ben ik de trotse eigenaar van een eigen bedrijf in Amsterdam. We gingen meestal naar een café bij ons in de buurt voor onze koffie. Daarom besloot ik om op het internet op zoek te gaan naar een bedrijf die goede koffiezetapparaten aanbiedt. Toen ik op het internet op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had daarom een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Aroma club koffie.

Aroma club koffie

Website

Toen ik terecht kwam op de website van Aroma club koffie kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en wat ze belangrijk vinden. Ook is er super veel informatie te vinden over koffie in het algemeen. Er is ook super veel informatie te vinden over het zetten van een goed bakje koffie.

 

Aanbod

Nadat ik een kijkje had genomen in het assortiment van het bedrijf besloot ik om contact op te nemen met het bedrijf om te vragen om advies. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ik kreeg ook super goed advies over het maken van de juiste keuze. Ik ben vervolgens overgegaan tot het lease van een goed koffiezetapparaat. Ook wordt het apparaat een aantal keer per jaar grondig schoongemaakt. Nu kunnen we op het werk ook een super goed en lekker bakje koffie zetten. Ik ben daarom ook super tevreden over Aroma Club.